❯ 01
Fansite Design Avancerad
denna typ av design 
inehåller en slideshow till header
och enkla funktioner 
som gör det enkelt att hitta det du besökaren försöer finna.
❯ FANSITE DESIGN - AVANCERAD
Fansite Design - Avancerad
Denna paket är för dig som lägger ner mycket tid och hjärta på din Fansite Blogg. Efter denna beställning kommer du att äga den avancerade men ändå stilrena designen du alltid drömt om. Här har du har massor av olika funktioner och roligheter att välja emellan. Du kan ösa på med egna önskemål tills du blir nöjd.
 
FANSITE DESIGN - AVANCERAD 250Kr 
 
BODY
» Header & Bakgrund
» Dropdown
» Bildlänkar i Headern
» Ikoner i Header som t.ex Facebook, Twitter ect.
 
MENY
» Meny efter önskemål 
» Profilbild & Presentation
» Valfria Ikoner
» Bubblor runt Menyn 
» Bilder i Menyn

ÖVRIGT
» Footer
» Signatur
» Delade Inlägg & Kommentarer
» Regler över Kommentarer
» Scroll To Top
» Egna önskemål
 
Fler Designer
Personlig, Simpel

Denna paket har sina gränser. Denna är till dig som vill ha fokus på dina inlägg men ändå en fin & stilren design. Den innehåller det som är standart & passar för dig som bloggar med stora bilder.pakets innehåll 01 portfolio


Fansite, Avancerad

Denna paket är för dig som lägger ner mycket tid och hjärta på din Fansite Blogg. Efter denna beställning kommer du att äga en avancerad & stilren blogg. Här har du har massor av olika funktioner och roligheter att välja emellan. Du kan ösa på med egna önskemål tills du blir nöjd.


pakets innehåll 03 portfolio
Fansite, Simpel

Denna paket är anpassad för dig som äger en Fansite Design eller Novell blogg. Är det inläggen det du vill ha fokus på så är denna paket för dig. Den innehåller det som är standart, den är väldigt simpel men ändå snygg.


Pakets innehåll 02 portfolio


Personlig Avancerad

Äger du en personlig blogg och vill ha en bloggdesign som är lite mer persolig & detaljerad så väljer du denna paket. Slutresultatet blir en proffsig väll designad blogg som passar din bloggstil.
Pakets innehåll 04 portfolio